Friday, March 27, 2009

Thursday, March 19, 2009

aku baru lepas nampak boss aku main solitaire..

..dalam bilik dia,pada waktu pejabat.
ciss.

Monday, March 16, 2009

bolehkah kamu?

Untuk hari jadi saya yang ke dua puluh-something pada bulan lapan ini,bolehkah kamu hadiahkan saya beg kuning terlalu-besar?bukanlah saya tidak mampu untuk membelinya sendiri tapi lebih berbesar hati jika kamu yang hadiahkan.

ya,kamu.
kamu yang sedang membaca ini.




dan saya janji akan pura-pura surprise menerimanya nanti.



your smile make me fly.

video

on his 6th day of life.

fyi,now he's 3 month and 3 days.

i love love love love love love love love you.



ais kirim soda.

kurang bergas,sejuk dan tidak memabukkan.



Friday, March 13, 2009

Back to KERJA(demit btol-lah)

Tahu tak apa yang paling sukar?
Hari pertama meninggalkan anak di rumah untuk pergi bekerja setelah 3 bulan kerja mengadap anak sahaja.

I'm half way to work and i miss him already!

Kalaulah aku kerja sektor swasta,aku sudah bagi boss surat letak jawatan first thing in the morning.Lantak kau lah kat situ.
Tapi best jugak,bila sampai opis,first thing i notice adalah pintu opis sudah cat kaler baru.lebih meriah macam hari nak raya.
Dan ayat pertama dari opismate 'yana lebih cantik lepas beranak,seperti anak dara.'

wuhuhuhuhu.

Anyway,layennnn,mama linduuuuu!

Thursday, March 12, 2009

New interest.

ONLINE SHOPPING.
kebas jari jemari klik sana dan sini memilih baju.
sangat mudah.hanya browse dan jika minat,emel tuan kedai untuk urusan pembelian.
tak perlu tersekat dalam traffic jam,round dalam shopping complex sampai kaki lenguh dan membayar tiket parking.
dan boleh dilakukan sambil menyusukan anak juga.
tapi kebanyakan baju yang digemari sudah sold out atau reserved.
jadi mesti bertindak dengan pantas.
jika restockable bolehlah beli lain kali.
plus,laki saya juga lebih aman bila saya shoping begini.
oh,saya gila baju,beg dan kasut!


Wednesday, March 11, 2009

6.6 kgs.


My baby,you are the reason i could flyyyy :)


Monday, March 9, 2009

In case u haven't heard.


Megan Corkrey is in.

I knew it right from the beginning!


Wednesday, March 4, 2009

Encik...

..maaflah,saye dah kawem,Mohd Azroni.



Sunday, March 1, 2009

Dunia tidak adil.

Megan tidak terpilih ke Top 12.
Saye harap masih ada peluang di wildcard nanti.
Sekian wahai dunia yang kejam.