Friday, May 29, 2009

ga-ya-ga-ya episode two

okay,setelah berhempas pulas dengan nani berusaha mengambil gambar gigi rayyan,inilah hasilnya..


*5 month and 2 weeks now.


Sunday, May 24, 2009

Kris's Kiss.

Semalam aku mimpi Kris Allen cium aku.
walhal aku bukanlah peminat dia.semua sedia tahu aku peminat Adam Lambert.
Wadehel pulak Kris Allen pulak yang aku mimpi dan bukannya Adam?
Beria-ria pulak tu Kris cium-cium dan peluk-peluk aku.
Why not Adam??

Oh,baru aku teringat.

Patutlah aku tak mimpi Adam cium aku,dia kan gay.

Wednesday, May 20, 2009

ga-ya-ga-ya

Genap 5 month 1 weeks Rayyan sudah ditumbuhi bulu..eh,gigi.
sangat comel.
gigi tu baru je nak menampakkan dirinya.
No wonder dia meragam malam kelmarin,geram nak menggigit sesuatu.
dan hari ini juge,Rayyan dah start makan solid food.sangat teruja dia mengunyah.

Agak-agak berapa berat beliau bulan depan?

Sunday, May 10, 2009

bersempena dengan hari ibu.

Bagi korang apa saat paling sedih dalam AF?

Tiap kali pelajar terkeluar korang nangis ke?gila sensentip ko ni!bagi aku adalah time AF5,masa Aznil nyanyi ayah dan ibu,yang Aswad tekelip-kelip pandang pintu,lepas sorang-sorang peluk parent masing-masing,Aswad still duduk je kat situ,rupanya at last baru tawu dia yatim piatu.kira kejam gak la astro kan.time tu aku nangis teresak-esak dengan spontan gila babi.dan vote untuk Aswad naik gila babi juge.
dan tiap kali ulang tengok mesti nangis.

video

gila babi betul kehidupan realiti ni.

hargailah ibu bapa anda semasa mereka masih ada.tawu tak bukan senang nak keluarkan kepala anda itu?HAPPY MOTHER'S DAY kepada ibunda tercinta Puan Jariah binti Ahmad.ailebiu so much.



Thursday, May 7, 2009

dia buat hal lagi.

pemanggil : hello,boleh saya cakap dengan Puan A?
aku : Puan A tengah meeting lah.
pemanggil : Oh,boleh saya meninggalkan pesan?
aku : Boleh,boleh,boleh.(sambil amek pen dan kertas)
pemanggil : saya B dari syarikat C.emm,BOLEH TAK MEMESAN KEPADA DIA SUPAYA MEMULANGKAN TELEFON SAYA?(maknanya suruh call back lah tu)
aku : (tahan gelak)

..kerana itu saja yang mampu!

Wednesday, May 6, 2009

8.1 kgs.




4 month,3 weeks,1 days.


Monday, May 4, 2009

menggila.

ya.

aku sedang menggila.
gila shopping online.
rasa nak beli semua.

padan muka diri aku sendiri apabila buka maybank2u baki tinggal sedikit.