Sunday, May 10, 2009

bersempena dengan hari ibu.

Bagi korang apa saat paling sedih dalam AF?

Tiap kali pelajar terkeluar korang nangis ke?gila sensentip ko ni!bagi aku adalah time AF5,masa Aznil nyanyi ayah dan ibu,yang Aswad tekelip-kelip pandang pintu,lepas sorang-sorang peluk parent masing-masing,Aswad still duduk je kat situ,rupanya at last baru tawu dia yatim piatu.kira kejam gak la astro kan.time tu aku nangis teresak-esak dengan spontan gila babi.dan vote untuk Aswad naik gila babi juge.
dan tiap kali ulang tengok mesti nangis.

video

gila babi betul kehidupan realiti ni.

hargailah ibu bapa anda semasa mereka masih ada.tawu tak bukan senang nak keluarkan kepala anda itu?HAPPY MOTHER'S DAY kepada ibunda tercinta Puan Jariah binti Ahmad.ailebiu so much.



No comments: