Thursday, November 19, 2009

Hanjeng!

Aku nak start buat label la kat setiap post.baru nampak macam busy sket.walhal blog reader takdela ramai mane an.takpe la,nampak tertib sket an.

Ni nak rasmikan label baru ni; Blog to read.

Maksudnya blog yang aku temui dan aku rasa interesting dan korang juga patut baca.Blog pertama yang aku canangkan adalah meriahuoll. Aku temui kat google masa search Nurul Shukor. Aku mengekek-ngekek geli hati dan terus sms mak aku suruh dia baca. Akak ni kelakar lah!

Hahahaha,maleh nak cite banyak uoll baca lah sendiri.
Hanjenggg!

3 comments:

Kak Senduk said...

hey uolsss akak terjah blog uolss...thanks promote blog akak uolss...anyway keep on bloging

naya said...

terujanya aku akak singgah kat cni.
ailebiu kak senduk ;p

cik EPAL said...

hehe..memang kelakar ;)