Tuesday, November 9, 2010

A really,really fabulous ppl. with Hijab.

[source] Hijab Scarf.

OMG OMG OMG. The image u guys about to view is the most beautiful inspiring hijab fashionista i had ever seen. Lantaklah nak kata aku overrated dorang ke apa, tapi aku memang sangat admire, and maybe, just maybe in the next 5 years, aku nak tukar imej macam mereka. Sophisticated ladies!

These two ladies here, Fifi Alvianto and Hanna Faridl, are a super gorgeous fashionista from Indonesia. Auww, geram!

Pakai longgar-longgar, nice colour, cantik, up-to-date, high heels [OUCH] , peep toes [OUCH], platform wedges [OUCH], lodsa cardigan and of course hijab dan yang penting tutup aurat. Mesti mak aku mulut ternganga dan lost words. Dan pastu, bwat blog macam ni, untuk inspired other ppl pulak. Nani, let's do this!

*pingsan slow motion.


6 comments:

akiss ferrero. said...

hahaha best kan? cantik kaaaaan? byk lagi fashionista berhijab ni. nnti sng nk post juga ni. pppiwit!

izawati ahmad said...

hey, i'm actually preparing for this kind of entry juga lah. tapi more to people yang i kenal lah hehe

naya said...

akiss; lawaaaaaaa. gerammmmm. pingsannnnn.

iza; cant wait to read dat!

Ri@nna said...

cantik & suka

merahitujambu said...

cantik sgt....suke2

edlidza said...

santikkk laaaaa.. terasa nak pakai plak ...ngeeeee insyallah 1 day ...