Tuesday, June 16, 2009

drama.drama.drama.

Ramai sedia tau aku adalah TV addict.aku akan mengadap tv sampai dah takde cite nak tengok dah.lebih-lebih lagi drama siri- tak kira siri english atau melayu.tapi,BIG NO NO to drama melayu seperti rempit vs impak maksima,cinta untuk ain,bio-nik blah blah blah.LAME gila.takdelah suma drama tv3 aku banned. aku paling suka drama terbitan radiusone.storyline yang baik,skrip yang bagus dan pelakon yang talented sudah memadai.



KERANA CINTAKU SAERAH-lakonan khiriah sebagai nomi,gadis terencat sangat2 menjadi.


SINDARELLA-storyline best gila,pelakon hebat,and unexpected ending.unlike hindi film;p


I never missed an episode of RONA RONI MAKARONI even tengah berpantang.



GHOST(SEASON TWO) - never planned to watch this series before.saje2 tuka tv,tertengok pulak.layan punya layan best pulak.even tengok episode yang keberapa season two pon,i can still paham the story.this is what i called QUALITY.tak sangka anding AF pandai belakon!i'm gonna watch the whole episode of ghost season one here


and the latest,BLOGGER BOY.i love qusairi since destinasi bajet.dia macam lurus sikit dalam cite ni tapi tetap cute.cite ni baru episode 4 this coming thursday,so u're not too late to catch up.plus there's 8tv catch up,and youtube too!



2 comments:

akiss said...

yeah. buat masa ni blogger boy n ghost 2 mmg tgh layan. heheh

naya said...

yeahh layennn.eh,silap LAYANNN