Sunday, December 13, 2009

Buffday!



I just love the cake. Aku tempah online dengan Kak Effa. Banyak sangat spec kek yang aku mintak kat dia. Dia layankan je aku ni. Nak kek tinggi la, kaler red & white la, robot la, ulat bulu la. Siap email gambar-gambar kek contoh. Senang cite, banyak bunyi la aku ni. heheh. Tapi hasilnya sangat memuaskan hati. Sponge cake butter dengan orange jam. Sangat sedap juga. Tengs Kak Effa!

Balloon, candle dan party favors pula aku beli dari Bug's Party. Store jauh, kat Skudai tapi servis terbaik,harga pun berpatutan. Store online dan sume complete. Mak bapak je takde. Parcel pun dihantar cepat, siap follow up sume. Tengs Mr. Chan!

Tengs juga kepada sume yang terlibat terutama kedua-dua ibunda dan seluruh famili :)

Loves.


2 comments:

akiss said...

wahh merah nya semua makngah. hehhee. hepi sebeday menantu. cpat bsar yekkk..nnti leh bwk anti g jln2 alaman...

naya said...

tema layen kawem dgn suri nnt pon merah makngah tau anti ;p