Friday, February 12, 2010

nak adik? hehehehehehehehe.


Not yet, Ayang, not yet. Mama nak tumpukan perhatian sepenuhnya pada Ayang dulu. Ayang kan baru setahun 2 bulan, panjang lagi proses pembesaran. Buat masa ni, Ayang mainlah dengan sekupu-sekupu Ayang yang satu team bola itu dulu. Tapi kalau ditakdirkan mama menandung, mama terima saje.Mama linduuuu sangat dengan bau harum baby. Umpphhhhh. Bau sorga gitew.
Insya Allah, kalau semuanya mengikut plan, hujung tahun depan mama nak start menandung adik Ayang. Tahun 2012 keluarlah si kecik no.2 tu. Ayang nak boy ke girl? Mama nak baby girl. Papa pulak nak baby boy. Anyway, mama dah ready nama untuk kedua-duanya. Urfff, tak sabar!
Sekarang, mama pulak rasa nak menandung sekarang :p


3 comments:

Hannani Kamal said...

kalau gigirl name anaqi ah tuuu

izawati ahmad said...

eeeee... benci nyer entry ni..
motif sesangat la hai...

eleana kamal @ naya said...

nani: diammmm.nanti iza tiruuuu.

iza: wihihihi.