Monday, April 12, 2010

kalau aku nak pingsan sekarang boleh?

Lama tak update annnnn?

Sebab festama i nak pingsan of coz la sebab sekarang i kursus induksi. i fenat sangat uolls. jadi memang jarang on9 lah.on9 FB pon pakai hp saje. dah la kursus tersebut ada exam, presentation dan assignment.gila babi geng. dari awal pagi sampai membawak ke malam aktiviti. penat mental dan fizikal. super penat. balik pun tak sempat nak layan Layen.

Sebab kedua i nak pingsan..

video

Faruq HMC Phlow.

Sangat smart dancer, sangat cute, sangat berbakat, sangat Chris Brown Malaysia, sangat suka dia sangat! Dia tak sombong. Malah dia perasan dia adalah Mike Song Malysia ;)

Faruq, i support u and HMC all the way to the final showdown 2010!


No comments: