Monday, July 26, 2010

weekend baking project.

I love baking. Cakes, bread. The thing is, i do not have the time to bake. But i manage to have time to bake last weekend. So, picture this! (jangan taksub sangat dengan english aku sebab aku sendiri pon have no idea)

*bowl besaq warisan nenek emak.



*eno tidak termasuk di dalam resepi cream cheese frosting ye puan-puan



*into the freeeezer!



*cake pop dat rawk!



*bawak bekal untuk famili dan kawan-kawan.


There was a lot of mistake. We all learn from mistake arent we?
More creative and fun decoration next time :)


9 comments:

merahitujambu said...

sedapnyee..nak

akiss ferrero. said...

comelllllaa sdap x??

naya said...

tira: nanti rasa k!

akiss:sedap teaw!

izawati ahmad said...

sila kongsi resepi. rasa tak penting.

yang penting time yang kita share untuk masak masak dan decorate, dengan orang tersayang.

plus pictures for blogwhores macam saya.

eyh, nak resepi weih resepi.

Cheno said...

comell! nak jugekkk T_T
jual la kak.
takde lagi yg jual bende ni kot.
mesti byk requestt :D

naya said...

eh iza, saye x pasan awak request resepi. sebok sgt main dgn abu. nnt saye emel, oke?

cheno: byk lagi kene blaja. nanti bila dah pro, insya Allah! :)

Liyana Lunia. said...

nak resipiii nak resipiii. sedapnyaaa T__________T

umyyy said...

comel je! share la resipi. hiks. macam mana buat jadi bulat elokk?

naya said...

sayam2 sekalian, resepi i'll share later oke :D