Monday, August 2, 2010

Song in my head.

Do you have a certain song in your head when u wake up every morning? And that certain song keep spinning in your head for the whole day? Do you? Or is it just me?

Pagi tadi bangun tido terngiang lagu David Guetta-Getting Over You, celik mata 6 am rasa nak shuffle tros. Sampai sekarang 10.33 am masih terngiang-ngiang dan aku pasti akan terusan begini sampai malam karang.

Semalam lagu Justin Bieber-Baby, kelmarin lagu Cranberries- Salvation, ketuat tak ingat dah.

Simptom' radio dalam kepala' ini dah aku rasa sejak zaman sekolah rendah kot. Dari zaman Francesca Peter ke zaman Backstreet Boys membawak ke zaman JLo hingga lah ke zaman Lady Gaga. Am i really the only one having this? Am i? Anyone with me?

3 comments:

akiss ferrero. said...

sama la sama la. kdg2 lagu patriotik tatahan tu. hahahah

naya said...

phewww!

ingat cheq sorang!ada geng!

izawati ahmad said...

ada. lagu 'marilah mari, pergi mengundi'