Tuesday, January 12, 2010

Does ur enemy read ur blog?

Agak awkward je bila memikirkan musuh tradisi membaca blog kita sebagai silent reader. Bukan strangers yea, ini enemy. Mereka ada permusuhan dengan kita di masa lalu. Dan mereka tau apa yang kita buat sekarang, apa yang kita experience. Mereka tengok gambar-gambar kita, anak kita, keluarga kita. Pendek kata mereka updated mengenai kita. Janggal bukan?

Kalau di FB boleh jugak nak block this person satu persatu. Kat blogger ni, agak payah la.

Kebelakangan ni, aku macam terpikir, musuh lama aku baca blog aku yang tak seberapa ni. Sebab aku letak url blog kat Myspace dan Friendster, dimana mereka pernah berada dalam friendlist aku sebelum didelete.

Ye, aku ramai musuh. Bukan aku cari, aku terlalu naif untuk bermusuh dulu. Mereka yang carik gaduh. Tikam belakang. Buat fitnah. Lupa kawan. Most of them is my ex-besfriend. Duri dalam daging. Gunting dalam lipatan.

Hey enemy,
if u read this, go and fcuk urself.
Stop stalking around, stop bein' pain in the ass.
Get a life.

2 comments:

Ted Baker said...

fuck em aite. we cant please everyone.

AM SYA said...

owhh!!

i hate stalker!!



^SyASyA^