Friday, January 29, 2010

New in town.

Did i mention me and my BFF, Yanie launch a new blogshop? (walhal tau dah tak mention kat sini)
Tak eh? Tapi kat FB dah kecoh. Fan pun dah 63 orang. Gila ah.

Hehehehe.

Nama blogshop kami ialah Coin Laundry dan kami sangat teruja sepanjang pembikinan blogshop ini. Kamu-kamu semua sila lah singgah. Hanya klik-klik saja. Tak payah traffic jam untuk shoping. Baju-baju diimport dari Korea. Ada cardigan, tops, skirt. Tak lama lagi Insya Allah ada baju untuk muslimah dll. Dan kami boleh COD kepada anda bagi yang tinggal di kawasan Ampang.

Feel free to visit uolls!




2 comments:

izawati ahmad said...

tahniahh!! sukanya tengok orang berniaga...

mahu order. ada diskaun tak? heheh.. gitu je, belum apa apa dah minta diskaun ekk..

pengsan.

eleana kamal @ naya said...

tingkiu.

kalo jadi folower bole diskon singgit :D

*pingsan jugak