Tuesday, June 8, 2010

Keno cubo hok lain. Deng!

Apa perasaan bila kau tengah nak login FB Mobile masa tengah tunggu movie kat lobi GSC nak start, try 3 kali masuk password tapi tak dapat, pastu tetiba kua pulak ayat tersebut "keno cubo hok lain" kat dalam FB Mobile kau? Kau mesti rasa kau bermimpi kan? Wadehel FB cakap loghat Kelate kan? Kau pingsan atau ketawa? Aku ketawa dan cepat-cepat carik saksi untuk membuktikan aku tidak berkhayal atau bermimpi dan masih sedarkan diri. Saksi juga ketawa sampai muka naik buruk.

Eh, FB dalam bahasa lain aku memang penah dengar la, tapi dalam loghat negeri, ada ke?
Ahahahahah.

Keno cubo hok lain. Dengyu, aku rasa macam dalam Wakenabeb pulak!

3 comments:

akiss ferrero. said...

biar botul ni?? den x ponah dongar laie ni! deym!

naya said...

btol kiss. nani saksi! kahkahkah.time tgh tunggu kiss tu la. sumpah qelakar!

Apis said...

aku org srwk, aku pnah kna dgn bnda ni jgk.. haha.. lawak2