Saturday, June 12, 2010

World Cup Fever!

Oke, perempuan apabila dikaitkan dengan World Cup, mestilah sebab minat kat player-player yang hensen kan. Takyah nafilah, memang itu kenyataannya. Bukan kau lahir kat Sepanyol atau Brasil atau Netherland atau Argentina pon kau nak sokong negara tersebut kan? U wouldn't be reading this if u were born there ;)

Disebabkan benda itu dah ketara, jadi di sini aku nak bagitaulah pemain hensen yang aku gemari. Bukan fanatik yer. Gemar-gemar gittew je. Hihik *gelak gedik.

Yang ketama; Nakata dari Japan. Mak pingsan oke!


Kedua ; Ronaldinho gigi fanjang dari Brasil.


Ketiga ; Messi the Magician dari Argentiiiinaaaa.(Nani bengang)


Keempat, tak lain tak bukan ; skandal aku, Ronaldo dari Portugal.


3 comments:

akiss ferrero. said...

eh apahala ronaldo tu gay pakai baju pink. hkihkhikhih. eh tapi nakata tu si pomminat. ehemmm mate sepet!

naya said...

i memang minat si mata sepet. ada kelainan di sitew ;)

Hannani Kamal said...

ronaldinho pon ko rampas aku punye,